Theoretical arguments for creative economy in policy-making of governments and practical introduction to creative economy research in Slovakia - Bajusová, Dana
Kreatívna ekonomika. Prístup ku kreatívnej ekonomike - zahraničné skúsenosti, merania a nástroje. Rozvoj malých miest a obcí - politika podporujúca kreativitu. Kreatívny priemysel. Výskum a podpora kreatívnej ekonomiky na miestnej úrovni. Kreatívna ekonomika v slovenských podmienkach.