Nové tendy na vybraných asijských trzích - Zamykalová, Miroslava
Hlavné zmeny a nové trendy a zhodnotenie ich dôsledkov pre firemné stratégie a postupy. Získavanie ázijských spotrebiteľov. Zmeny v správaní japonských spotrebiteľov.