Komparatívna analýza spotrebiteľského správania a jeho udržateľnosti v obciach a meste južného Slovenska (kvalitatívny prieskum) - Ludasová, Miriama
Rôzne možnosti využitia odpadov a možnosti separácie odpadov v našich obciach. Spotrebiteľské zvyklosti súvisiace s triedením odpadu. Ochrana životného prostredia od odpadu, ktorý končí na nesprávnych miestach. Riešenie separácie odpadov a spôsob recyklácie odpadu v Maďarsku.