Organizačné prostredie zahraničnej politiky Slovenskej republiky - Satková, Monika
Analýza formovania zahraničnej politiky v rámci vnútorného organizačného prostredia štátu na príklade Slovenskej republiky a Českej republiky, ktorých organizačné prostredia sú porovnávané s cieľom zodpovedať otázku „Aké je organizačné prostredie zahraničnej politiky Slovenskej republiky?“