<The> global financial crisis and stock returns: evidence from the Czech Republic, Hungary and Poland - Chocholatá, Michaela, 1977-
Globálna finančná kríza a akciové výnosy. Výsledky z Česka, Maďarska a Poľska. v porovnaní s Francúzskom, Nemeckom a Európou.