Zvyšovanie konkurencieschopnosti elektronického obchodu v európskom obchodnom priestore - Markovičová, Laura
Zmapovanie spotrebiteľského správania a hodnotenie jednotlivých kníhkupectiev na trhu predaja kníh, CD a DVD. Nákupné správanie spotrebiteľov, využívanie nových technológií a marketingových aktivít e-shopu. Ciele prieskumu.