Optimalizácia kritických bodov outsourcingu logistiky - Pásztorová, Jana, 1960-
Identifikácia kritických bodov outsourcingu logistických činností a navrhnutie optimálneho riešenia. Udržanie optimálneho priebehu logistických procesov a zvyšovanie efektivity služieb. Riziká v rámci logistického partnerstva, postupy a riešenia ich eliminácie.