Možné dôsledky globálneho otepľovania na vývoj trhu cestovného ruchu - Pintér, Igor
Zmeny súčasných klimatických podmienok môžu zmeniť cestovný ruch. Skutočnosti prenesené na konkrétne príklady, ktoré môžu ovplyvniť trh cestovného ruchu. Globálne otepľovanie a jeho dopady na planétu Zem.