Vnímanie značky Apple - Polťáková, Beáta
Výskum, zameraný na hodnotu značky Apple, a nákupné rozhodovanie spotrebiteľa. Vnímanie značky Apple spotrebiteľmi, aké majú s touto značkou asociácie, a prečo sa rozhodli zakúpiť si produkty práve tejto značky.