Dôchodková nerovnosť a jej zmierňovanie - Vlachynský, Karol
Analýza rozdielnosti dôchodkov obyvateľov v rámci vybraných štátov vrátane Slovenska. Základné príčiny dôchodkovej nerovnosti a zhodnotenie názorov na potrebu a intenzitu jej zmierňovania.