Súčasné spotrebiteľské trendy v odvetví informačno-komunikačných technológií na Slovensku a v zahraničí - Šášiková, Mária
Vplyv súčasnej hospodársko - politickej situácie na formovanie trendov v správaní spotrebiteľa. Spotrebiteľské správanie v oblasti využívania informačno-komunikačných technológií a mobilných telefónov.