Product placement - Šoltisová, Jana
Forma propagácie, ktorá má vysokú účinnosť a prináša firmám výhody, či už ide o zvýšenie predaja alebo o budovanie pozitívneho imidžu značky, ak je výrobok vhodne zobrazený alebo spomenutý. Product placement na Slovensku.