Trendy v poskytovaní služieb informačných systémov a informačných technológií - Kokles, Mojmír
Pojem outsourcing IS/IT. Súčasný vývoj outsourcingu IS/IT na Slovensku. Budúce vplyvy na outsourcing IS/IT. Cloud computing.