Komparácia trendov vývoja daňového zaťaženia v SR a v krajinách EÚ - Ďurinová, Ivona, 1964-
Analýza súčasných metód merania daňovej zaťaženosti na makro a mikroúrovni. Ich nedostatky. Komparácia vývoja daňového zaťaženia v SR a v krajinách EÚ.