Analýza geografických údajov v geografických informačných systémoch - Kita, Jaroslav
Informačné vstupy geografických informačných systémov (GIS). Matematicko-štatistické metódy, ktoré je možné využiť v spracovaní dát v marketingu. Význam geografických údajov a matematicko-štatistických metód analýzy.