spatial econometric study on effects of fiscal and financial supports for agriculture in China - Yuandong, Gao
Priestorová ekonometrická analýza celkového vplyvu fiškálnej a finančnej podpory na poľnohospodárstvo v Číne. Priamy vplyv, vedľajšie účinky.