Predaj tovarov a služieb prostredníctvom zľavových portálov - Drozd, Marián
Uplatňovanie účtovných a daňových predpisov pri predaji tovarov a služieb prostredníctvom zľavových portálov umiestnených na internete. Ako to funguje.