Právo Európskej únie a Európska občianska iniciatíva - Vidová, Jarmila, 1967-
Európska občianska iniciatíva – právny základ. Európska občianska iniciatíva v praxi. Prebiehajúce iniciatívy. Nedokončené iniciatívy.