Analýza rodinného podnikania na Slovensku - Tücsöková, Ivana
Podnikanie formou rodinného podniku zodpovedá špecifickej forme podnikania. Prepojením protichodných oblastí vznikajú špecifiká rodinného podnikania, ktoré sa premietajú do výhod ale aj nevýhod voči nerodinným podnikateľom.