Financovanie vzdelávania v Slovenskej republike – história a súčasnosť - Baláži, Peter
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Komparácia s financovaním vzdelávania v Spolkovej republike Nemecko. Spoločné znaky ako aj rozdielnosti v spôsobe financovania.