Slovenské výrobky žiadajú o viac priestoru - Mišíková, Veronika
Podiel slovenských výrobkov podľa typov predajní - hypermarkety, supermarkety, malé predajne, diskontné predajne a veľkosklady. Podiel slovenských výrobkov v regáloch. Prísľuby sa nenapĺňajú.