Obchodná spolupráca Európskej únie a Číny - Vargová, Andrea
Hlavnými cieľmi EÚ voči Číne je rozširovanie a prehlbovanie vzájomnej spolupráce na bilaterálnej úrovni. Stratégia a zmluvné zabezpečenie obchodných vzťahov medzi Európskou úniou a Čínou, ktoré vytýčila Európska komisia v niekoľkých oznámeniach.