Atraktívnosť maloobchodných predajní z hľadiska ich dostupnosti v Bratislave - Kita, Pavol
Atraktívne umiestnenie predajne súvisiace so zákazníkom, cestnou sieťou a maloobchodnou sieťou v danom meste, či obci. Východiská distributéra pri lokalizácii predajne. Výsledky prieskumu uskutočneného v Bratislave, v roku 2011, ktorého cieľom bola tvorba máp priestorového rozmiestnenia maloobchodnej siete na území mesta s využitím poznatkov geomarketingu a tvorby databázy údajov ako súčasti geografického informačného systému.