Sú výbornou príležitosťou k ozdraveniu ekonomiky - Palfiová, Anna
Slovenskí spotrebitelia sa už nasýtili zahraničných tovarov a opäť začínajú vyhľadávať domáce výrobky. Regionálne potraviny - päť najdôležitejších prínosov regionálnych potravín. Národné špecialty aj pre zahraničný trh. Potravinová bezpečnosť.