Podnikateľský plán - založenie zariadenia pre seniorov " Radosť žiť" - Zajacová, Jana
Projekt podnikateľskej činnosti, ktorý by fungoval v dlhodobom horizonte s možnosťou získavania čoraz atraktívnejšej klientely a poskytovania stále kvalitnejších služieb v zariadení pre seniorov.