10 tipov na úspešný digitálny marketing - Stankay, Juraj
Značky a spoločnosti v FMCG sektore môžu mať rôzne ciele a potreby - budovanie značky alebo jej rebranding, uvádzanie nových alebo inovovaných produktov na trh, budovanie lojality svojich zákazníkov, atď. Ako im v týchto snahách môže pomôcť digitálny marketing.