8 krokov k úspechu v agroturizme - Gallo, Peter, ml
Niekoľko krokov, ktoré priblížia k úspechu v agroturizme. Dajte o sebe vedieť. Perfektný produkt. Starostlivosť o zákazníka. Imidž a úroveň komunikácie s hosťom. Perspektíva, vízia, ciele. Zodpovedné podnikanie. Dobrý informačný systém. Výborný personál.