[Retail manažment bioproduktov] - Závadský, Cyril, 1971-
Recenzia na vedeckú monografiu, ktorá sa zaoberá problematikou aplikovateľnosti ekologického poľnohospodárstva ako súčasti zeleného marketingu v nadväznosti na produkciu, predaj a spotrebu bioproduktov Je výstupom riešenia grantového projektu Ministerstva školstva VEGA 1/0906/11.