Projektový cyklus - projektový manažment v súvislostiach - Minárik, Peter
Projektový cyklus a otázky, ktoré by mali byť zodpovedané ešte pred štartom projektu. Prehľad krokov, ktoré je potrebné vykonať v jednotlivých fázach projektu. Výstupy projektu a očakávania projektového manažéra.