Poznajte riziká vášho projektu a vyvarujte sa zbytočným zlyhaniam - Lacko, Branislav
Nástrojom k realizácii zmien sú projekty a riadenie rizík je súčasťou projektového riadenia. Metóda RIPRAN (Risk Project Analysis), predstavuje empirickú metódu pre analýzu rizík projektov.