<The> impact of the technological progress on the development of the Slovak economy - neoclassical approach - Horvát, Peter
Príspevok predstavuje jednoduchý RBC (real business cycle) model ako nástroj na hodnotenie technologického pokroku v podmienkach Slovenska a jeho následný vplyv na vývoj slovenskej ekonomiky.