Verejné obstarávanie nie je len pre veľkých - Kubeš, Marián
Čo všetko musíte splniť, ak sa chcete zúčastniť verejného obstarávania. Zákon o verejnom obstarávaní č. 25/2006 Z. z. Posledná novelizácia, ktorej cieľom bolo zrýchlenie procesov obstarávania a zníženie administratívnej záťaže.