Freelancer king alebo lúzer - Garaj, Patrik
Pevný pracovný čas, pravidelný plat, kariérny postup či firemný rast - istoty a výzvy v zamestnaneckom či podnikateľskom prostredí. To všetko freelancer odmieta. Namiesto nich stavia iné hodnoty: autonómiu, zaujímavú prácu a voľnosť, a to aj za cenu neistej existencie a nepravidelných príjmov. Príklady mladých slovenských freelancerov.