Najčastejších sedem chýb v našej reči tela - Stehlíková, Monika
Práca s neverbalitou je užitočný a efektívny nástroj k zmene. Neverbálna komunikácia a prezentovanie. Situácie, v ktorých potrebujeme komunikovať jasne, cielene a efektívne.