Vybrané aspekty rozhodujúce o výbere vhodnej lokality pre výstavbu čerpacej stanice - Jurkovičová, Lujza
Lokalizácia a štruktúra maloobchodnej siete. Charakteristika maloobchodnej predajne motorových palív (čerpacej stanice). Rozhodnutie o výbere miesta pre výstavbu čerpacej stanice je kľúčovým rozhodnutím firmy, ktoré ovplyvňuje jej budúcu ekonomickú výnosnosť.