Marketing 3.0 kreativita, inovácie a pochopenie "duše" zákazníka - Kmeťová, Lenka
Vývoj marketingu v mnoho výrazných momentoch od vírusového marketingu cez IT technológie, ktoré mimoriadne aktívne vstúpili nielen do sveta biznisu, ale aj nášho súkromia.