Zraniteľní spotrebitelia - Korčoková, Marína, 1970-
Zraniteľný spotrebiteľ, ochrana spotrebiteľa. Smerovanie stratégie EÚ. Legislatívne zázemie zraniteľných spotrebiteľov. Posilňovanie práv zraniteľných spotrebiteľov. Informácie a regulácia pre zraniteľných spotrebiteľov. Problematické odvetvia a opatrenia riešenia situácie. Nevyhnutnosť zvýšiť vzdelanostnú úroveň spotrebiteľov.