Súčasný stav a perspektívy Rusko-afgánských vzťahov - Čech, Ľubomír, 1955-
Súčasnosť a perspektívy vzájomných vzťahov týchto dvoch krajín, hrozby a riziká, ktoré môžu v najbližšej budúcnosti vstúpiť do zložitého procesu budovania dôvery medzi Ruskom a Afganistanom v citlivej geopolitickej oblasti.