Komparácia modelov riadenia hospodárskej diplomacie na príklade Ukrajiny a Slovenskej republiky - Kunychka, Mykhaylo, 1990-
Modely riadenia hospodárskej diplomacie v dvoch susedných krajinách, a to na Ukrajine a v Slovenskej republike. Charakteristika pojmu „hospodárska diplomacia“. Modely riadenia hospodárskej diplomacie na Ukrajine a v Slovenskej republike. Ich podobnosť a rozdiely. Inštitúcie nediplomatického charakteru - obchodno-priemyselné komory a ostatné agentúry, ktoré sa bezprostredne podieľajú na uskutočňovaní celkovej hospodárskej diplomacie štátu.