Manažér, čo je tvojím produktom? - Burger, Ivan
Podniková rola manažéra z hľadiska ekonomiky. Riadiaci štýl manažéra, podmienky a pracovné postupy používané na oddelení, odbornosť a tímová motivácia členov.