Potrebujete vzdelávanie hodnotiť alebo zlepšovať? - Burger, Ivan
Podnikové vzdelávanie ako nástroj na budovanie efektivity a výkonnosti podniku. Schopnosť nielen hodnotiť, ale aj zlepšovať podnikové vzdelávanie. Etapy podnikového procesu vzdelávania.