Chodia ešte vaši zamestnanci do práce iba pracovať? - Košičiarová, Martina
Rozhovor s dvoma úspešnými zakladateľmi a majiteľmi úspešných firiem. Tomáš Hajzler, zakladateľ nakladateľstva Peoplecomm a Michal Meško, spolumajiteľ internetového a kamenného kníhkupectva Martinus.