Európske pravidlá uplatňované v oblasti služieb verejného záujmu - Nováčková, Daniela
Analýza uplatňovania európskych pravidiel v oblasti služieb verejného záujmu. Fakty, javy, procesy a súvislosti, ktoré sa dotýkajú služieb všeobecného hospodárskeho záujmu a sociálnych služieb vo verejnom záujme poskytovaných vybranými subjektami v členských štátoch EÚ.