Výhody a nevýhody cudzích zdrojov - Neupauerová, Zuzana
Povinnosť obcí a vyšších územných celkov pri používaní návratných zdrojov financovania. Dodržiavanie pravidiel podľa zákona o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy.