Příčiny zvyšujíciho se parlamentního zastoupení Evropských krajně pravicových politických stran - Strnad, Štěpán
Analýza sociálnych faktorov, ktoré vedú k zyšujúcej sa volebnej podpore krajnej pravice v Európe.