Hospodárska kriminalita v Čechách a na Slovensku - Fabianová, Jana
Aktuálny stav hospodárskej kriminality v ČR a SR na základe štatistík polície a výsledkov prieskumov a skúseností a postojov podnikateľskej obce k tomuto problému.