Vznikla platforma na boj proti daňovým podvodom a únikom - Neupauerová, Zuzana
V rámci boja proti daňovým únikom a vyhýbaniu sa daňovým povinnostiam Európska komisia zriadila platformu pre dobrú správu daňových záležitostí. Bude monitorovať ako členské štáty napredujú v boji proti agresívnemu daňovému plánovaniu a daňovým rajom.