Škoda na majetku obce z daňového hľadiska - Šabíková, Ingrid
Manká a škody na účte 549 sú daňovo uznaným nákladom len do výšky náhrady podľa zákona o dani z príjmov. Účtovný pohľad vyradenia majetku v dôsledku škody. Účtovný a daňový pohľad vyradenia majetku v dôsledku škody.