Marketing orientovaný na seniorov - Lesáková, Dagmar, 1949-
Zmeny spotrebiteľského a nákupného správania seniorov. Poznanie potrieb a želaní seniorov, môže priniesť vyššiu lojalitu tohto segmentu. Vekom podmienené obmedzenia zákazníkov a vplyv na proces nákupu.