Internal migration as an exogenous factor for strategic decision-making - Janotka, Martin, 1982-
Vnútorná migrácia ako exogénny faktor pre strategické rozhodovanie. Analýza medziregionálnej migrácie medzi 79 okresmi Slovenska pre potreby strategického manažmentu. Autor tiež skúma urbanizačné a suburbanizačné trendy. Migrácia v závislosti od reálnych miezd a nezamestnanosti. Migrácia ako užitočný indikátor, ktorý je potrebné analyzovať kvôli dlhodobým strategickým rozhodnutiam.